bitseven alexametrics

Loading...

bitseven

bitseven

bitseven

Bitcoin en andere crypto's daalden op donderdag

October 26, 2018 02:05:36

© Reuters.

Bitseven.com - Cryptovalutaprijzen daalden op donderdag terwijl AMD vertelde dat een afname in mining leidt tot een scherpe daling van de opbrengst.

Bitcoin viel 0.68% tot $6.526.80 op Bitfinex, vanaf 9:15 AM ET (13:15 GMT).

Cryptovaluta's waren over het geheel genomen iets lager met een totale marktkapitalisatie van $209 miljard op het moment van schrijven, vergeleken met $210 miljard op woensdag. {{997650|Ethereum}}, of Ether, daalde met 1,12% tot $205,02 en Litecoin bedroeg $52,811, een daling van 1,53%, terwijl XRP 1,49% daalde tot $0,46157.

Ondertussen meldde het semiconducteurbedrijf Advanced Micro Devices (NASDAQ:{{8274|AMD}}) een scherpe daling van de omzet in het derde kwartaal als gevolg van een daling van de verkoop van apparatuur aan mijnwerkers met cryptovaluta.

Het bedrijf zei dat de omzet met 6% is gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder, wat resulteerde in een daling van de aandelen, met een daling van 9,17% op woensdag.

Lisa Su, voorzitter en president van AMD, vertelde in een inkomensvraag met analisten dat de GPU-verkoop lager dan verwacht kwam op basis van teveel voorraadniveaus dat veroorzaakt wordt door de eerder in het jaar zo sterke daling van de blockchaingerelateerde vraag.

In ander nieuws, verwierp een rechter van het district van de V.S. eerder in de week een proces tegen Coinbase.

Het proces, dat door Arizona ingezetene Jeffrey Berk in maart tegen Coinbase wordt ingediend, beschuldigde de beurs van handel met voorkennis in Bitcoin-contanten vóór de notering op de beurs.

De rechter verwierp de zaak, de uitspraak was dat er geen wettelijke basis voor de eisen van Berk was.

Category: News

Share this:

Newsletter

Enter your email to stay up to date with BitSeven news, update & announcements

Recent posts

    Categories

      Keywords